Milow

  • Vrijdag 8 juli 2022
  • 20u00
  • Proximus Pop-Up Arena Middelkerke

Milow laat in 2004 een eerste keer van zich horen op Humo’s Rock Rally. Hij haalt de finale, maar wint net niet. Zijn debuutalbum verschijnt twee jaar later en betekent de start van een succesvolle muziekcarrière. Als getalenteerd nieuwkomer schittert hij ook live op Rock Werchter (2007), TW Classic (2008) en Werchter Boutique (2008). Hij is hiermee de eerste artiest om de drie festivals te spelen.

Milow rijgt daarna de ene hit aan de andere en wordt tot hiertoe beloond met 12  MIA’s. Ook Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland sluiten in de loop van de jaren de singer-songwriter in de armen. Naast nummers schrijven heeft Milow bovendien een oor voor jong talent. Hij nam onder meer Selah Sue (2007) en Emma Bale (2015) mee op tournee.

Na 7 studio-albums en liefst 26 (!) singles in de Vlaamse Ultratop 50 staat Milow op vrijdag 8 juli 2022 met het Antwerp Philharmonic Orchestra achter zich op het podium van de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Hij stond eerder ook al met het orkest op het podium van de Lotto Arena in Antwerpen. ‘You Don’t Know’, ‘Ayo Technology’, ‘Howling at the Moon’, ‘You And Me (In My Pocket)’ en ‘Whatever It Takes’ zijn stuk voor stuk songs die met een symfonisch extraatje zullen schitteren op een warme zomeravond aan onze Belgische kust.